NŐK

Látogatók száma

2010. szeptember 28., kedd

GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!



Mi a rák eredete, avagy hol kezdődik a rák?
A rákos szövet kialakulásának számtalan másodlagos oka lehet,
de egyetlen fő oka van. A fő ok a vér elsavasodása, köszönhetően
a helytelen életmódnak, illetve étkezési szokásoknak. A rákos szövet kialakulása az ember döntésein múlik. Választhatunk, hogy mit eszünk, mit iszunk, mit gondolunk, és egyáltalán azt is megválaszthatjuk, hogy hogyan élünk.
A rák valójában egy folyadék, és ez a folyadék egyfajta salakanyag, az étrend, az anyagcsere, és energiaégetés mérgező mellékterméke.
Dr. Otto Warburg, aki orvosi Nobel-díjat kapott a rák okának felfedezéséért 1931-ben, a Nobel-díjasok 1966-os éves találkozóján tartott előadásában a következőket mondta: „a rák fő oka az, hogy az emberi sejtben az aerob (oxigénigényes) légzést átveszi a cukor fermentációja (anaerob, oxigénhiányos körülmények közötti erjedése). Minden normális sejt oxigénnel elégíti ki az energiaszükségleteit, míg a rákos sejtek ugyanezt a cukor elégetésével teszik. Így minden normális sejt kizárólag biológiailag oxigénigényes, míg a rákos szövet sejtjei nem.
A fizika és a kémia álláspontja szerint ez a különbség az egészséges és rákos sejtek között olyan jelentős, hogy alig lehetne ennél nagyobb különbséget felfedezni. A rákos sejtekben a növényi és állati energiaforrást jelentő oxigén helyét átveszi a legalacsonyabb rendű életformák energiatermelő reakciója, a glükóz (szőlőcukor) fermentációja".


A rákos szövettel kapcsolatos ismeretek összefoglalása:


1.A rák nem egy sejt, hanem egy  mérgező, savas folyadék.
2.A rákos sejt egy olyan sejt, amit az anyagcsere savjai, illetve bélsavak betegítettek meg.
3.A tumor pedig nem más, mint a szervezet védekező mechanizmusa, hogy tokba zárja a megbetegített, megmérgezett sejteket a felhalmozódott savaktól, amelyek nem távoznak a vizelettel, az izzadással, a széklettel vagy a légzéssel.
4.A tumor a szervezet megoldása arra, hogyan védje meg az egészséges sejteket, szöveteket.
5.A tumor a szervezet védekezése a folyamatos savdózis ellen.
6.A rák (jóindulatú daganat), egy olyan általános savas állapot, ami a test leggyengébb pontját támadja meg - tehát nem egy lokalizált problémáról van szó.
7.A rosszindulatú daganat okozta áttétek (metasztázis) esetén pedig olyan lokalizált savakról van szó, amelyek úgy betegítik meg a többi sejtet, mint a rohadt alma a körülötte levő egészséges almákat.
8.Olyan nem létezik, hogy rákos sejt, olyan sejt létezik, ami valaha egészséges volt, és a savasodás következtében megbetegedett
.9.A tumor nem maga a probléma, hanem a megoldás a többi sejt, szövet megóvására.
10.Minden tumor tokba zárt sejteket jelent, ami ugyanúgy romlik meg, mint egy banán.
11.Minden tumor savas folyadékban helyezkedik el. Ebből pedig ciszta képződik. A cisztát általában a tumorral hozzák összefüggésbe.
12.Az egyetlen megoldás azokra a savas folyadékokra, amelyek végeredményben arra a következményre vezetnek, amit az orvostudomány ráknak hív: lúgosítani és energiával feltölteni a testet.
13.A rák kialakulása nem genetikus! A helytelen életmód és étrend vezet el a kialakulásához.
14.Összefoglalva: az emberi szervezet eredetileg lúgos, aztán a szervezet működésével, funkcionálásával savas állapotú lesz.
15.A szervezet lúgosításának legjobb módja, ha természetes, lúgosító folyadékkal töltjük fel a testet.
16.A rák gyógymódja a testfolyadékok lúgosításában rejlik, nem pedig a beteg szövetek kezelésében.Ha egészséges szervezetet akarunk a magunkénak tudni, akkor fenn kell tartanunk a lúgos állapotot.
(Forrás: http:// www.lugositoetelek.com/)