NŐK

Látogatók száma

2010. szeptember 18., szombat

ELHALLGATOTT VÁGYAK



Elhallgatott vágyak


Egy friss felmérés szerint nem mindegyik nő vágyik a címlapok borotvált macsóira, inkább olyat keresnek, aki nem annyira tökéletes.
Sok nő (41 százalék) a borotválatlan férfiakra szavaz, és az sem baj, ha az illető kissé ellenszenves.                        A férfiaknak üzenjük, nem ajánlatos túl gyakran felkeresni a kozmetikust sem egy kis mellkasgyantáért, mivel a szőrös mell a nők harmadik legnagyobb vágyálma. Ezt követik a könyvmolyok, és azok a férfiak, akik nem félnek kimutatni az érzéseiket, és elpityeredni egy érzelgős filmen. A többi titkos álom közt szerepel az őszes halánték, a szemüveg és a sportcsapatok iránti rajongás.
A felmérést végző Onepoll.com szóvivője a Daily Mailnek nyilatkozva elmondta, hogy a nők csaknem ötöde sose vallaná be mások előtt, mit talál igazán vonzónak egy férfiban. Helyette inkább azt mondják, amit társadalmilag várnak el tőlük: a teremtés koronája legyen izmos, férfias és frissen borotvált. "Az eredmények azonban igazolják, hogy titokban a nők teljesen másról ábrándoznak; kedvelik az érzékeny lelkű férfiakat, illetve a kissé túlsúlyosakat” – mondta a szóvivő.
A felmérésből az is kiderül, hogy a nők 91 százaléka tökéletlen férfit választana, akinek vannak hibái. A külsőségeket illetőne pedig a 2500 megkérdezett hölgy csaknem kétharmada inkább a szőrösebbekre szavaz, míg 56 százalék a borostára bukik, míg 58 százalék olyan párt szeretne, aki nem nézi, mi kerül a tányérjára, és nem aggódik a súlya miatt.